Sit On Top Kajak og SUP udstyr der giver vækst i klubben

Unikt tilbud til vandsportsklubber

Sit On Top Kajak - Stand Up Padle Board

Dette her er ikke mindre end et unik tilbud til de danske sejlklubber, windsurfingklubber, kano-, kajak-, roklubber og andre foreninger ved vandet.

Vi har gennem et tæt samarbejde med flere klubber haft usædvanlig god erfarring med Sit On Top kajakker og Stand Up Paddler boards som et supplement til klubbernes traditionelle udstyr.

Nyt udstyr kvit og frit?

Nej, det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Der er flere eksempler på klubber der har fået helt nye Sit On Top Kajakker og/eller Stand Up Paddle boards, fuldt finanseret af fonde og lokale sponsorer, uden at det har kostet klubben en eneste krone.
Vi tilbyder at hjælpe klubben med at få udformet fondsansøgning, eneste forudsætning er at klubben har en "tov holder" der er klar til at gå i gang med et udviklingsprojekt i klubben.
Se billeder fra dagen hvor Troense Bådelaug fik leveret 6 stk Stand Up Paddle boards eller Se billederne fra dagen hvor SEjlklubben Køge Bugt fik levere nye Stand Up Paddle boards.

Udstyr der er lavet til at kunne holde til klubbrug

Vores Sit On Top kajakker og Stand Up Paddle boards er udført i slidstærkt rotationsstøbt plast, som kan holde til lidt hårdhændet behandling som ofte er uundgåeligt for eksempel i klubbernes ungdomsafdeling hvor der er action på når det skal være sjovt. Til videregående Stand Up Paddle surfere kan vi også levere klubegnede boards lige præcis til jeres behov.


Stabilt og sikkert, så alle kan være med

Både Sit On Top Kajakkerne og SUP boardsne er designet så alle kan være på tryg og sikker vis. Alle kan efter en kort introduktion være med, og efter ganske kort tid på vandet er alle klar til nye udfordringer.

Stand Up Paddle for begyndere

Perfekt til vandtilvænning

Der er usædvanlig gode erfarringer med at bruge Sit On Top kajakker og Stand Up Paddle boards i vand tilvænnings fasen, den første tid hvor sejleren eller roeren deltager i aktiviteter i klubben. Indlærringskurven er enorm høj når nye sejlere og roere lærer at færdes på vand igennem lege på vandet. Frygten for det nye element, det mørke vand, minimeres når der er fokus på legen i for eksempel en kajakpolo kamp.

 

Vi hjælper jer igang

Hvis din klub ingår en aftale med Surf ´N Fun om at vi hjælper med fondsansøgning, nøjes vi ikke bare med at levere klubbens nye udstyr. Vi sikrer at I kommer godt igang med at bruge udstyret ved at afholde et lille introduktionskursus for instruktører og andre "nøgle" personer.


Sit On Top kajak

Mange sejlklubber kender Sit On Top kajakken fra Dansk Sejlunions aktivitetstrailere, hvor de senere år har spredt glæde og begejstring i klubberne ved sommeraktiviteter mv. Sit On Top kajakken er helt genial i vandtilvænningsfasen hvor de nye sejlere og roere kan lege med og på kajakken.
Samtidig fungerer Sit On Top kajakken også helt fantastisk som "følgebåd" for instruktørerne i den første til hvor sejlerne laver de første øvelser på et snævert område for eksempel inde i havnebassinet.

Link til side med Sit On Top Kajak


Stand Up Paddle board

Stand Up Padle har bredt sig enormt hurtigt de seneste år, og det med god grund. Udover at et Stand Up Padle board også kan bruges som Sit On Top kajak, så har den et meget stort potentiale også hos de vosne i klubben. Stand Up Padle er en utrolig god form for motion samtidig med at det er rigtigt sjovt.

Link til side med Stand Up Paddle Board

 

Udstyr til sommeraktiviteterne?

Vi kan nå at levere Sit On Top kajakker og Stand Up Paddle boards til klubben, så jeres medlemmer kan have gavn af det til sommeraktiviteterne. Det kræver at I tager fat i os hurtigst muligt, for at få et god tilbud og en aftale om leverings og introduktions tidspunkt.
Skal vi hjælpe jer med fondsansøgning og klubben skal have igangsat et udviklingsprojekt, vil det være realistisk at I kan hav nyt udstyr fra starten af den kommende sæson.

Klik NU på "startknappen" send en mail til info@surf-fun.dk eller ring til os på 70 60 50 19

Tryk på SATRT knappen for at komme i gang med et samarbejde med Surf ´N Fun