Sommerskolen på P3

Hørte du Sommerskolen på P3 torsdag d. 18. juli 2013?
Hvis du hørte sommerskolen på P3 og har fået lyst til at prøv SUP og/eller Windsurfing så er du kommet det rigtige sted...

Surf `N Fun er to ord som ALTID hører helt og aldeles sammen. 
Surf er Fun, og er det Fun så er det også Surf...
No matter how you do it...

SUP - Stand Up Paddle
Hvis du har fået lyst til at prøve verdens hurtigst voksende fritidsinteresse, så er der ingen grund til ikke at prøve SUP. Der er masser af steder rundt om i landet hvor du kan prøve det. Vi anbefaler at du køber dig et introkursus på et par timer så du får grund teknikkerne på plads fra starten. Herfra går det rigtigt hurtigt hvis du er frisk og giver den lidt gas.
Vi oplever at mange af vores deltagere på et introkursus på et godt stabilt begynder board, med ganske lidt supplerende sejlads, er klar til selv at købet et godt allround board. Som de nu selv eller sammen med gode venner kan tage på vandet og få super god motion og masser fantastiske naturoplevelser.

SUP styrker corestabiliteten som mange danske, med et stillesiddende job, netop har brug for at få styrket. Dette sammen med masser frisk luft, sjove oplevelser gør SUP til en fantastisk fritidsinteresse.

Windsurfing
Hvis du har lyst til at prøve en af de mest populære vansport overhovedet, så der ikke nogen grund ikke at prøve windsurfing. Rundt i Danmark er der masser af klubber og andre udbydere af begynderkurser. Vi anbefaler at du køber dig et introkursus, så du får grundteknikkerne på plads fra starten. Ikke mindst lærer du noget om sikkerhed på kurset.

Klik på linket i de to "overskrifter" for at se mere om introkurserne. Eller tag telefonen og ring til Morten på mobil 22 28 92 94 eller Allan på mobil 40 43 39 99 vi er altid friske...