Konkurrence

KONKURRENCE: Vind en ECOROX Bluetooth Speaker

Fra 1. marts 2014 har vi en spændende Danmarks NYHED som gør det muligt for dig at høre din musik direkte under bruseren når du er i bad. Se mere om ECOROX HER, om bestil din allerede nu...

Nyheden hedder ECOROX.
ECOROX er en bluetooth højtaler med handfree funktion, så du kan også tale i handfree telefon med den.
ECOROX bliver sommerens helt store hit, da den kan bruges på stranden, i båden, på cyklen og mange andre steder
ECOROX er robust, vandtæt, den flyder hvis du taber den i poolen...

ECOROX under bruseren              

1. Tag et billede der på en sjov måde illustrerer hvordan du nu hører musik i badet
2. Upload billedet på Instagram med hashtag #surfnfun
3. Del gerne dit billede på facebook og til dine venner
4. Vent på juryens valg af vinder...måske bliver det dig!
PS! Husk at din profil på Instagram skal sættes til public (offentlig) for at du kan være med i konkurrencen

Det med småt:
KONKURRENCEBETINGELSER - VIND EN ECOROX
Du skal have en aktiv og åben Instagram-konto for at kunne deltage.
Du kan deltage på følgende:

a) Del dit billede Instagram - så kan du vinde en ECOROX! For at kunne være med i konkurrencen skal du dele et billede som illustrererhvordan du hørermusik i badet på Instagram med hashtag #surfnfun. Vinderen finder vi den 15. marts 2014, og det er vores jury som finder vinderen.

b) Konkurrencen er ikke købsbetinget. 
BETINGELSER
Konkurrencen arrangeres af Surf ´N Fun AS og sker på adressen http://www.surf-fun.dk/pages/konkurrence
HVEM VINDER?
Det vindende billede bliver udvalgt af en jury. Alle som deler et billede fra et billede som illustrerer hvordan du eller andre hører musik i badet hashtag #surfnfun på Instagram er automatisk med i konkurrencen. Vinderen vil blive valgt ud fra en samlet vurdering af billedets kreativitet, kvalitet, stemning og hvor mange gange billedet er blevet delt viralt. Juryens valg kan ikke overklages. Vinderen vil blive kontaktet via Instagram, og vinderbilledet vil blive vist på www.surf-fun.dk, www.facebook.com/SurfNFun og eventuelt flere steder.
HOVEDPRÆMIE
Præmien er en ECOROX Bluetooth Speaker. Præmien kan ikke byttes mod penge. Ansatte og familiemedlemmer til ansatte hos Surf ´N Fun kan ikke deltage.
ØVRIGT
Vinderen bliver offentliggjort på www.surf-fun.dk og eventuelt flere steder. Surf ´N Fun kan efter egen vurdering vælge at annullere en gevinst til en vinder, hvis vinderen ikke følger konkurrencereglerne eller på anden måde ikke overholder god skik eller kutyme. Surf `N Fun kan ikke holdes ansvarligt for tekniske fejl på uploads, fejl i e-mails eller andet. Denne konkurrence er på ingen måde lavet i samarbejde med eller sponseret af Instagram, facebook eller andre sociale medier. De billeder du uploader til Instagram gemmes hos Instagram. De informationer Surf `N Fun bruger er udelukkende til for at kunne kontakte vinderen.
RETTIGHEDER
Når du deltager er du indforstået med at alle rettigheder til uploadede billeder tilhører Instagram. Du som konkurrencedeltager har naturligvis ret til at dele og sprede dine billeder som du har lyst til, f.eks via blogs, facebook eller andre sociale medier.
PRIVATLIVSPOLITIK
Ved at deltage i konkurrencen, giver den deltagende sit samtykke til at Surf `N Fun gemmer de oplysninger som er nødvendige for at finde vinderen, og har forstået de betingelser som gælder for at uploade billeder til Instagram.