News / stand Up Paddle

Gode grunde til at prøve SUP yoga

SUP-yoga er effektiv træning.
På et SUP-board er du tvunget til at bruge dine mavemuskler for at holde balancen. Yoga-instruktør Dice Iida-Klein har sagt til ’Men’s Fitness’, at SUP-yoga er mere udfordrende end andre sportsgrene. ”Både din mave og ryg bliver trænet, mens du prøver at holde balancen på boardet.”

SUP-yoga vil finpudse din yogateknik.
Ifølge Namaste SUP styrker SUP-yoga din teknik i dine yoga-stillinger. På boardet vil du let kunne føle hvis du har mere vægt på den ene side, end den anden side af kroppen.

SUP-yoga er mere afslappende end normal yoga.
Fornemmelsen af at flyde på boardet bidrager til, at du glemmer hverdagens stress.

SUP-yoga hjælper dig med at fokusere mere på din vejrtrækning
Lyden af havet menes at have beroligende virkning på mennesket. Den blide lyd af vand, der skvulper mod boardet vil hjælpe dig med at slappe af og er nøglen til det vigtigste i yoga: din vejrtrækning.


Det er forfriskende.
Når du står på et SUP-board får du et unikt perspektiv af både vandet og horisonten. Du er så tæt som man overhovedet kan komme på at gå på vandet. Det er svært at holde balancen, så du skal  virkelig fokusere på dine bevægelser. Når du kommer tilbage på land, føles du forynget.

SUP-yoga er en anelse skræmmende
Chancen for at falde i vandet er rimelig stor, så det skaber en smule adrenalin i kroppen, det bidrager til at du fokuserer mere og er mere motiveret. Når du fokuserer og er motiveret rammer hverdagens stress dig ikke.

SUP-yoga lærer dig at komme på banen igen efter en nedtur.
Hvis du falder i, er du tvunget til at overvinde din nedtur, og komme tilbage på dit bord, og prøve igen - hvilket er en livslektion i sig selv. Yoga-instruktør Iida-Klein siger, at det er afgørende at overvinde frygten for at falde i. "Jo hurtigere du bliver okay med at falde i vandet, jo bedre du vil føle det og jo lettere vil det være." sagde han til Men’s Fitness

SUP-yoga er mere udfordrende end normal yoga
Når du bruger et board i stedet for en yogamåtte er der mindre muligheder for at lave fejl i dine bevægelser. Hvis du føler at du er blevet god til normal yoga, så prøv SUP-yoga og bliv udfordret!

SUP- yoga foregår i smukke omgivelser
I stedet for at dyrke yoga i en traditionel gymnastiksal eller træningsrum, er det mere forfriskende at dyrke yoga udendørs. Du kan få gavn af solen stråler, få frisk luft og nyde omgivelserne.

Læs mere →

BIC SUP produkt katalog

Ud over de mange produkter du finder i webshop kan vi naturligvis levere alle produkterne i det store BIC SUP program. Der er rigtig mange muligheder som dækker behovet for langt de fleste former for SUP.

 

Når du i dette lækre katalog finder et produkt du gerne vil vide mere om eller evt. prøve inden du køber skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os på 70 60 50 19

 

Læs mere →

Udstyr for begyndere i Stand Up Paddle - SUP

PERFEKT UDSTYRS GUIDE

Det kan være svært at vælge udstyr når du starter på en ny fritidsinteresse, vi vil gerne hjælpe dig med at du får den perfekte start når du er ny i SUP sporten.  Hos Surf ´N Fun har du mulighed for at prøve udstyret inden du køber, så er du sikker på at du får det helt rigtige udstyr som passer lige præcis til dig.

Det er ganske GRATIS, men det kan være dyrt at lade være med at prøve, få gode råd og vejledning inden du køber...

Board
For langt de fleste begyndere er et allround board det rigtige valg. Et allroundboard kan bruges til sjove oplevelser for børn og voksne, skønne ture i havnen, langs stranden, på kanalen eller åen. Samtidig kan allround boardet også bruges til SUP yoga og endda til at "ride" på små bølger.

Leash
En leash er en stroppe som i den ene ende er hæftet tilboardet, i den anden ende er der en blød stroppe som du har rundt om dit underben, stroppen lukkes med effektiv velcro. Det er vigtigt for din sikkerhed at du altid bruger en leash, da den gør at boardet ikke smutter væk fra dig når du falder i vandet.

Padle
Når du skal vælge padle, er det vigtigt at du vælger en som er justerbar i længden. For langt de fleste er det en god ide at starte med en prisbillig padle med aluminiums skaft og polycarbonat blad. Efter nogen træning, når du har fået padleteknikken forbedret og har lyst til at padle længere distancer kan du overveje at udskifte padlen med en lettere udført i fiber eller carbon / kulfiber.

Vandsportsvest
For din egen sikkerhedsskyld er det vigtigt at du altid bruger en sikkerhedsvest når du er på vandet. Når du skal vælge vest skal du være opmærksom på at du har god bevægelsesfrihed  og at vesten sidder godt til omkring bryst og mave, så den ikke "smutter" op når du er i vandet.

Beklædning
For at du får den bedst tænkelige oplevelse af turene på vandet, er det vigtigt at du har tøj på som gør at du har den helt perfekte temperatur. Hverken for koldt eller for varmt. Den bedste løsning er et par Long John / Long Jane som gør at du kan holde varmen på på kroppen og at den overskydende varme kan komme ud i toppen. Forår og efterår hvor du har brug for yderligere varme er det en god ide at have en vindtæt top som du kan have uden på.

Læs mere →

Testival med Casper Steinfath i Middelfart

Lørdag d. 10. august 2013  blev der afholdt TESTIVAL på Stranden ved Middelfart Marina

Før midday bleb der afviklet en Workshop - "Tips from a pro in practice"
Danmarks bedste SUP surfer Casper Steinfarth kom og gav gode tips til hvordan du bliver en bedre SUP Surfer.
Fokus på udstyr
Har din paddel den rigtige højde?
Fokus på korrekt paddel teknik
Træningsprogrammer
Konkurrence tips
Balance tips der gør din næste paddel tur endnu dejligere

Efterfrokost var der en lille SUP race - med fokus på at lære nyt

 

Læs mere →

VINTER SUP hos SUP ISHØJ

Lørdag d. 4. Januar deltog Team Surf `N Fun i Vinter SUP 3 hos SUP ISHØJ...

Det var et fantastisk arrangement afviklet med en afslappet stemning. 
Masser gear snak og nye SUP venner.... 

 

b

Læs mere →

Gør som os, del links på www.tilføjlink.dk

Vi har indledt et samarbejde med Tilføj Link med udveksling af links på internettet...
Læs mere →

Så er der kun en uge til SUP Testival på stranden ved Marinaen i Middelfart

Om mindre end en uge er der Stand Up Paddle / SUP Testival på stranden ved marinaen i Middelfart.

SUP Testival er et to i et arrangement, hvor alle gratis kan prøve SUP på demoudstyr fra forskellige boardimportører. Du har dermed chancen for at prøve om SUP sporten er noget for dig.

Samtidig er der også et workshop, for de der er i gang med Sup sporten. Hvor Danmarks bedste SUP surfer Casper Steinfath underviser i paddleteknik, valg af udstyr og giver tips til at gøre næste paddeltur endnu sjovere.

Klik ind på begivenheden her for at se mere: https://www.facebook.com/events/139146716276081/

Læs mere →

Udstyr der giver vækst i klubben

Dette her er ikke mindre end et unik tilbud til de danske sejlklubber. Nyt udstyr kvit og frit? Nej det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Der er flere eksempler på klubber der har fået helt nye Sit On Top Kajakker, helt GRATIS...

Se mere på siden her...

Læs mere →

Juni tilbud til vores Facebook venner...

I juni måned får du et GRATIS SUP Introkursus, hvis du samler/skaffer tre betalende kursister til et af vores introkurser. Fortæl dine venner, arbejdskollegaer, naboer og andre om Europas hurtigst voksende vandsport og vær sammen med på et SUP Introkursus når det passer jer...
Kontakt os på 40 43 39 99 eller info@surf-fun.dk så aftaler vi tid og sted (egnede steder på Fyn og Sydjylland) for kurset... 

Læs mere →

Vind et GRATIS SUP Introkursus

 Så har alle chancen for at vinde et GRATIS Introkursus. Det eneste du skal gøre er at logge ind på http://www.facebook.com/SurfNFun klikke på "SYNES GODT OM" så er du med...

Blandt de første 100 udtrækker vi 10 "venner" som til foråret kan deltage GRATIS i et Introkursus...

Good luck...

Læs mere →