News / Fænøsund

Nu også SUP Yoga

Surf ´N Fun tilbyder nu også SUP Yoga i et tæt samarbejde med Maria Nielsen fra Middelfart Yoga. Maria er erfaren Yoga instruktør og udbyder en lang række forskellige Yoga tilbud i Middelfart og Fredericia, og nu går hun også til søs sammen med Surf ´N Fun.

GRATIS PRØVE
Første tiltag er et GRATIS SUP og Yoga event ved Middelfart Marina Anden Pinse dag d. 25. maj fra kl. 13.00 - 15.00, her vil det være muligt at prøve SUP og ikke mindst er det også muligt at prøve Yoga på et SUP board.

SUP Yoga hold hver tirsdag
Hen over sommeren vil der hver tirsdag være SUP Yoga på vandet ved Middelfart Marina, hvor det er Maria der guider deltagerne igennem forskellige yoga øvelser. Første gang er Tirsdag d. 26. maj, deltagelse i disse tirsdags Yoga på SUP boards kræver forhåndstilmelding. Se mere HER

SUP & YOGA Workshop
Hvis man har lyst til at lære mere om Stand Up Paddle og Yoga og ikke mindst prøve hvordan de to forskellige aktiviteter flyder sammen i fantastiske kropsbevidstheds skabende oplevelser i naturskønne omgivelser, så vil det være en god ide at deltage i et af tre workshops vi holder hen over sommeren. Her arbejder vi sikkerhed på vandet, padle- og ståteknikker og ikke mindst med balancen på boardet i et modul. 
I et andet modul arbejder vi med mange forskellige yoga øvelser, hvor effekten forstærkes af boardet bevæger sig under os, roen og den friske luft i det naturskønne Fænøsund. Se mere HER

Læs mere →