Gode grunde til at prøve SUP yoga

SUP-yoga er effektiv træning.
På et SUP-board er du tvunget til at bruge dine mavemuskler for at holde balancen. Yoga-instruktør Dice Iida-Klein har sagt til ’Men’s Fitness’, at SUP-yoga er mere udfordrende end andre sportsgrene. ”Både din mave og ryg bliver trænet, mens du prøver at holde balancen på boardet.”

SUP-yoga vil finpudse din yogateknik.
Ifølge Namaste SUP styrker SUP-yoga din teknik i dine yoga-stillinger. På boardet vil du let kunne føle hvis du har mere vægt på den ene side, end den anden side af kroppen.

SUP-yoga er mere afslappende end normal yoga.
Fornemmelsen af at flyde på boardet bidrager til, at du glemmer hverdagens stress.

SUP-yoga hjælper dig med at fokusere mere på din vejrtrækning
Lyden af havet menes at have beroligende virkning på mennesket. Den blide lyd af vand, der skvulper mod boardet vil hjælpe dig med at slappe af og er nøglen til det vigtigste i yoga: din vejrtrækning.


Det er forfriskende.
Når du står på et SUP-board får du et unikt perspektiv af både vandet og horisonten. Du er så tæt som man overhovedet kan komme på at gå på vandet. Det er svært at holde balancen, så du skal  virkelig fokusere på dine bevægelser. Når du kommer tilbage på land, føles du forynget.

SUP-yoga er en anelse skræmmende
Chancen for at falde i vandet er rimelig stor, så det skaber en smule adrenalin i kroppen, det bidrager til at du fokuserer mere og er mere motiveret. Når du fokuserer og er motiveret rammer hverdagens stress dig ikke.

SUP-yoga lærer dig at komme på banen igen efter en nedtur.
Hvis du falder i, er du tvunget til at overvinde din nedtur, og komme tilbage på dit bord, og prøve igen - hvilket er en livslektion i sig selv. Yoga-instruktør Iida-Klein siger, at det er afgørende at overvinde frygten for at falde i. "Jo hurtigere du bliver okay med at falde i vandet, jo bedre du vil føle det og jo lettere vil det være." sagde han til Men’s Fitness

SUP-yoga er mere udfordrende end normal yoga
Når du bruger et board i stedet for en yogamåtte er der mindre muligheder for at lave fejl i dine bevægelser. Hvis du føler at du er blevet god til normal yoga, så prøv SUP-yoga og bliv udfordret!

SUP- yoga foregår i smukke omgivelser
I stedet for at dyrke yoga i en traditionel gymnastiksal eller træningsrum, er det mere forfriskende at dyrke yoga udendørs. Du kan få gavn af solen stråler, få frisk luft og nyde omgivelserne.